sunnuntai 23. syyskuuta 2012

motherfukin' lifestyle


Lifestyle siellä lifestyle täällä. Mä kirjotan lifestyle blogia niiku Anna ja Pirkko. mä kerron mun elämästä ja mulla  on 50 lukijaa. Oikeesti kirjotan vaan itseeni varten mut silti mä vähä vaan mainostan et löytäsin uutta luettavaa ja lukemani blogien kirjottajat lukis mun blogia.
Toissapäiväisessä blogi kirjotuksessa kerroin kun kävin leffassa ja ostin uuden paidan h&m. Mun mielestä mainokset on noloja blogeissa. Mut oliha mun pakko laittaa hinta ja kauppa, koska mulla on lukijoissa varmasti faneja jotka haluu samanlaisen paidan ku mulla. Mun blogi on niin hyvä. Ja suosittu! Eilenki me käytii  arnoldsissa, niinku edellisen postauksen kuvista näkee. En mä mitään tekstii kehdannu kirjottaa ku mä otin mun puhelimella niin monta kuvaa.

  Huomenna teen mielipidepostauksen kiusaamisesta. Se on tosi hyvä aihe, koska en ole koskaan kertonut siitä omaa mielipidettä. Tai no olen, mut en oo tehny videota joka vaikuttaa varmasti muidenkin mielipiteeseen. Tuskin kukaan edes osaa aavistaa mitä mieltä kiusaamisesta olen. Voin ehkä hieman paljastaa että suhtautumiseni kiusaamiseen on negatiivinen. Mutta huomenna sitten lisää. 
Videopostaus tuo mulle ehkä muutaman lukijan lisää kun vinkkaan blogistani Demissä. Voin siis tehdä kysymys postauksen. Mulla alkaa aiheet olla muutenkin aika lopussa kun en nyt ole ottanut uusia kuvia tai ostanu uutta vaatetta tänään. En myöskään käynyt mäkissä tai kauppakeskuksissa hengailemassa. Enhä mä edes olisi voinut kun mun suoristus rauta hajos ja en voinu suoristaa mun hiuksia.  
Keksimpäs hyvän aiheen! Mä voisin käydä ostamassa Cosmopolitanin, Ben&Jerry's jäätelöä ja muuta hyvää ja laitan niistä kuvia blogiin! Oon niin omaperäinen ja muutenki spesiaali. Mun blogi on paljon parempi kuin mun kaverin. 

Kirjottelen blogia vielä vähän aikaa niin saan ilmaisia tuotteita ja rahaa. Ja mä oon ihan varmasti julkkis!

Rakkaat bloggaajat, mihin katosi teidän persoonat?  Kiinnostuksen helikopteri on juuri laskeutunut tuhansien massablogien ylle. 

JuCurdi kiittää ja kuittaa! 

Taidan melkein itsekkin kuulua samaan kastiin, mut haters gonna hate!

11 kommenttia:

 1. Ihana teksti, sai mut nauraan :')

  VastaaPoista
 2. öö mitä vittua? kai nyt helvetti kaikki saa kirjottaa semmoi ku haluu ja mainostaa jos haluu vähä niiku sinäkin. et mitä vittua sä oikei urputat tommosesta? eteki ku oot iha samallaine. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä .....

   Poista
  2. :D hei nyt pipoo löysemmälle!

   kaikenlisäks puhut vähä ristiriitasesti, "kai nyt helvetti kaikki saa kirjottaa semmoi ku haluu" ja seuraavaks kysyt mitä urputan? :D vastaat iha ite omaa kysymksees.

   luitko tekstin viimesen lauseen? jos et, lue se uudestaan.

   Poista
 3. edellinen tausta oli hienompi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höh, mä tykkään ehkä sittenki täst enemmä :(

   Poista
 4. :dddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD en pyydä ees anteeks sitä et nauroin aika kovaa. juu haluut erottua massasta ja olla "erilainen viisas bloggari" mut tiedätkö mitä, tää sun paskas ei vaan NÄYTÄ hyvältä.

  kiitos hei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oonks mä jossai vaihees väittäny jotai sellast? :D

   ma oon samaa massaa niinku kaikki muutki.

   Poista
 5. hahhha, hyväku huomasit sen itekkii!=Dd ihanku erottuisit tällä kirjotuksella muista, ku blogeja on nykysin iha vitusti! täysin samaa paskaahan tää on, kiitos edellinen kommentoija loistavasta lausahduksesta!!

  VastaaPoista