maanantai 10. syyskuuta 2012

Jos ei oo puhuttavaa ni puhutaan säästä...

Syksy. Ja kaikki kauniit värit. Vastapainoks vähän sadetta ja kylmää. Ehkä nyt tosiaanki kannattaa jo kaivaa syys- ja talvivaatteita esille. Kauhulla odotan kevari kelien loppumista ja sitä loskaa mikä ei meinaa loppua koskaan. (runollista!) Vaihtuu kevari lonkkavolvoon ja traktoriin. 

Tuuli johtuu puiden heilumisesta.

Lopettas heilumisen ja elämä helpottus. Se mukava tunne kun katsot ikkunasta että aurinko paistaa. Laitat hiukset kivasti ja jätät takin kotiin koska aurinko paistaa. Ulkona näyttää lämpimälle. Astut ulos ovesta, ja se ihana hyytävä tuuli pilaa kampauksen ja sillä sekunnilla täriset kylmissäsi. Takasi sisälle hakemaan takkia, hiuksiin lakkaa ja uusi lähtö yritys. Jes nyt on sopiva, eikä edes tuule. Mut nyt kun on takki ja aurinko paistaa täysiä on kuuma. Ottaa takin pois ja tulee kylmä tuulen puuska, on kylmä. 
  Onks tolla säällä ees nimeä? Tuskin, eikä sillä niin väliä koska en halua sitä nimee kuulla koska vihaan tota keliä! Kuuluu loskan kanssa samaan sarjaan. Ja loskasta ei tarvi ees mitään sanoa ku voidaan kaikki kohta yhessä kokee se kylmä ja märkä varpaissa! :)

Argh ja sitten sadetta ja lisää kylmää tuulta... Ei se syksy nyt kuitekaa nii masentava oo. Voi vaikka joutessaa ootella joulua ja polttaa kynttilöitä. Ulkona hengailun sijaa pitää leffailtoja  ja tehä hyvää ruokaa! 

+ Mä rakastan IKEAA! Pientä omatunnon tuskaa ku jotkuu köyhät lapset rakentaa meijän sohvat ja lipastot. Mut se kauppa! Voisin kiertää sen 10 kertaa läpi ja iha vaan siks ku niitä tavaroita on kiva katella.
++ Rakastan myös Helsinkiä
+++ Ja teitä kaikkkia!
++++ nii  ja näin ikeas Pekka Haaviston. Sitä en kyl rakasta.
@IKEA feikkivessa, minä ja veljeni!

2 kommenttia:

  1. Tuuli johtuu puiden heilumisesta.
    haha irc-gallerian yhteisöt, muistan ku olin liittyny toho ja säki halusit jonku mist sä voit johtua XD

    VastaaPoista