No minä!

Laura!
Ja ikää löytyy tällähetkellä 17! Tuleva ravintolakokki ja ylioppilas. Vaikka oonha mä jo kaikista ylin ja   kuninkain vaikkei sitä erikseen missään papereissa oo mainittu. Kotoa löytyy koira ja 2 typerää kissaa. Täl hetkellä en asu kotona vaan opiskelujen takia omas asunnos lähempänä koulua. 

Ja koska kokiksi opiskelen on rakkauteni ruokaa kohtaa valtava. Oli sitte makeasta tai suolasesta kyse, kaikki on hyvää! ( Paitsi fenkoli ja vuohenjuusto!! ) 

Toinen asia mihin mun rakkaus kohdistuu on matkustelu! Tähän päivään mennessä on ehitty käväsee Puolassa, Saksassa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Venäjällä ja Briteissäkin muutaman kerran. Tarkotuksena ois hommata pidemmän ajan viisumi venäjälle ja lähtee vähän kiertelee. Katsotaa mitä aika tuo tullessaa!
Vaikka tykkään matkustella nii mun englanti on ihan surkea. Ymmärrän ja tuun ymmärretyks mutten pääse lukio kursseja läpi. ruotsi menettelee, samoin venäjä mut espanja on taas heikko kohta. 

Oon ilone ja positiivine, elän hetkes enkä mieti tulevaa enkä menneitä. Vaikka mä kyl mietin kaikennäköstä kummallista ja välillä ihmettelen itekkii että mistä näitä asioita oikein päähän ilmestyy. 

Vinkkinä sitte että kaikkee ei tarvi ottaa nii vakavasti ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti