torstai 9. elokuuta 2012

vähä jäissä


Ois ollu kiva tehä videopostaus pitkästä aikaa, mut ääni on edelleen vähän hävyksissä ni en jaksa alkaa yksii teille. Jotai ihme kuivaa yskää mikä ei lähe pois. inhottavaa.

Mut joo, mä oon 5 päivää yrittäny siivota.  Koko kesään en oo vaivautunu siivoo ja nyt sit alotin. Pitemmän kaavan kautta ku mattokii ollu pari päivää pihal. Oon jo kuitenkii edistyny ja imuroin viime yönä.

Mun pahin ongelma taitaa olla aikaansaamattomuus, jos en heti ryhdy en koskaan saa valmiiks. Hyvänä esimerkkinä tää postaus jonka 2 edellistä "kappaletta" oon kirjottanu eilen tai tois päivänä. En edes muista. Blogi ollu muutekii iha jäis niiku minäkii. 
Sain mä siivotessani sentää jotai aikaa! Mun on lipasto, joka toimii meikkipöytänä tai no, enemmäki "epämääräinen krääsä jolle et keksi paikkaa-pöytä" on nyt siisti. Heitin tavaraa roskiin ja järjestelin kaikki purkit ja muut mömmöt laatikkoon ja laitoin kaikki korut sillee esille. Sain korurasiallekkii käyttöö ku enne sen pääl oli nii paljo tavaraa ettei sitä saanu auki.

nojee. huomen teen videopostauksen yhest kamalast jutust. argh, oikee ärsyttää jo valmiiks puhuu siit.

6 kommenttia: