lauantai 5. marraskuuta 2011

Alkoholi ei ole ratkaisu mihinkään.

Totta tosiaan. 

Taukoa pidelly kirjottelus. Mä kerron joku päivä Lontoon matkast joka meni kaikenkaikkiaan hienosti. Vaikka yks rahapussi jäikii Heathrowen lentokentälle. Pikkuvikoja. En edes muista mitä muuta tein syyslomalla. Tuskin mitän järkevää kun en sitä muista. 

Välillä mulla tahtoo olla vähän semmonen olo, et mä oon sössiny kaiken. Kaiken on laaja käsite, mut ainakii melkee kaiken. Paitsi koulun, siel menee kerrankin hyvi ja oon perillä asioist vielä toistaseks. Leikkasin koulussa kynnen vahingossa veitsellä halki ja se teki kipeetä. Eilen tein ruokaa ja kappas vaan kohta pieni palanen mu sormea onkii siinä leikkuulaudalla, verta valuu, lihat palaa pannuun kii ja riisit kiehuu yli. Yksin kotona ja olin ihan paniikissa. Niin hyvä kokki mä kuitenkin olen, että ei menny kauaa ku sormes on hieno paketti ja tilanne on hallinnassa. Loput kasviksetkii sain pielkottuu vaik vaikeeta oli. 
Virhe numero 1. älä mene kirjottamaan siitä facebookkii. Kettuiluu ei voi estää ja koska kettuilun syy oli se että ylipäätänsä kirjotin facebookkii. Feels good!

Mulla on ihan hyvä mieli nyt. Vaik onki paljon korjattavaa ja mietittävä et mitä mä oikees oon tekemäs. Oon kuullu juttuu et asioilla on tapana järjestyä! ;)

p.s. Ei niin hyvä kuva musta, mut kuva kuitenki. :D

6 kommenttia:

 1. hieno banneri! ja muutenki sun blogis on ihan sika kiva ja kaikkee :) ps. oot nätti! :D

  VastaaPoista
 2. oi kiitos paljon :) kiva kommentti piristää aina! ;p

  VastaaPoista
 3. alkoholi o iha vitu hyvä ratkasu...hetkeks. :--D

  VastaaPoista
 4. nii totta, mut katotaas hetken päästä uudelleen xD

  VastaaPoista
 5. riippuu mihi ratkasu :D ongelmii nyt ei.. mut joo mäki haluun lontoosee tai yleensäkki ulkomaille :o

  VastaaPoista
 6. niimpä, ongelmii kaikista vähiten.. Mä oisin voinu ihan hyvin jäädäkkii ulkomaille :(

  VastaaPoista