maanantai 10. joulukuuta 2012

lähdetään kauas pois, sinne missä on lämmin

Istuin sit tänää keittiös siviilit pääl 4 tuntii tekemättä mitää ja stalkkailin ku muut vääns jouluruokia.
Unohin kokkivaatteet pyörän tarakalle. Se tunne ku istut bussissa ja katot että oho, ne mun vaatteet onkii tuol ulkopuolel.

Oon täs ajankuluks tsiigaillu treffipalveluijen deitti ilmotuksia. Mä en voi käsittää kuka tekee profiilin tollasille sivustoille. Ensi näkemältä sielt löytyy vaa säälittäviä tai muuten vaa outoja tapauksia. Mut ehkä ne treffipalvelujen säälittävät miehet löytää ittelleen säälittäviä naisia. Hyvin sopii.
  Älkääkä nyt yrittäkö laskee 1+1, mä vaan selailin ja jouduin melkein vahingossa sinne sivuille. En enää voi ees selailla niit profiileja koska sinne pitäs tehä tunnus. Enkä muuten tee. Ehkä sit ku oon 50 ja mun  komee rikas mies on kuollu ja oon  synnyttäny 5 lasta ja  iha rupsahtanu ja säälittävä. Sit voin ettiä ittelleni sieltä jonkuu. No en ehkä sittenkää.
( okei, ehkä siel on ihan normaalejakin ihmisiä..! )

Ajattelin muuten seuraavaks tehä videopostauksen :)

Ei täs muuta tänää.


4 kommenttia:

 1. Mä en ainakaan uskaltais edes tehdä mihinkään netin deittipalveluihin tunnuksia! Joku kuitenkin vaan kopioinut hyvännäkösen äijän kuvan siihen profiiliinsa ja kirjotellut mitä mieleen tulee ja sitten mä pahaa-aavistamaton joutuisin jonkun raiskarimurhaajan kynsiin:-D Joopajoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin on! ikin ei tiedä mitä siel toisel puolel on ja mitä se haluaa :o

   Poista
 2. Noista deittipalveluista tuli mieleen, kun kerran mieheni kanssa jouduimme jollekin panokaveri-sivustolle. No, tuli mieleen, että laitetaanpas ihan huvikseen hakuun meidän asuinpaikkakunta, niin johan sieltä löytyi kaksi tuttua. En pysty enää katsomaan vakavasti näitä tyyppejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin! :D itekkii löysin muutaman tutun. Ja en kykl yhtää ihmettele et niil on siel profiili! ;)

   Poista