keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Jouluuupuuu ooon raaakennettuu..

No ei siihe kurkku kipuu auttanukkaa sitte mikää. Pari päivää saikkua ja huomenna taas kouluu. Ääntä ei tuu vieläkä mutta menee se näinki. 

Joulua pursuaa nyt ikkunoista ja ovista. Taitaa olla normaalia tähä aikaa vuodest. Lahjat melkeen paketissa, eli siis  aikomis vaiheessa ku en oo alottanukkaa paketointia. Kynttilöitä palaa ihan kaikkialla Ja sitte jouluvalot. Niitäki on jokapaikassa, varsinki kaupungissa varmaan jokaisen puskan ympärillä ja puun päällä. Mut on ne aika nättejä toisaalt. 

Äitin kaveri oli kirjottanu facebookkiin jotenki näin: "Eilen saatiin kuusi koristeltua ja tänään enää pientä siivoilua ja joulu saa tulla..." Eniten tossa pisti silmään toi kuusen koristelu. Herranjumala sentään kuka koristelee kuusen melkeen viikkoa ennen joulua? Johan se kerkee karista jouluun mennessä! Me vasta toissapäivänä käytiin kuusi ettimässä ja vielä se toistaseks se ilosena kasvaa metässä. Niin ja kuusihan koristellaan jouluaatto aamuna! Mut tapoja on monia, ainaki yhtä monta ku on perheitäki.  
Jos nyt nukkus vähä aikaa et huomen jaksaa shoppailla itellee joululahjoja. Muille oonkin jo tehny lahjat :) Kouluu huomenna onneks vaa 3 tuntia!

P.S. Muutan ulkoasua huomenna vähä talvisemmaks vaikkei maas viel kunnol lunta ookkaa..

2 kommenttia:

  1. heiii, mun blogi on tuolla sivupalkissa?? :))))

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on :) ja kaikki muutki hyvät blogit!

    VastaaPoista